Betalingsmethoden

Afhankelijk van de waarde van uw bestelling, de verzendmethode die u kiest en uw eigen voorkeuren, kunt u kiezen uit de volgende betaalmethoden:

Betaling met  Visa, MasterCard, Maestro  - de handigste en snelste manier om uw bestelling af te ronden met de betaaldienstverlener PayU. Tijdens kantooruren wordt het geld meestal onmiddellijk op onze rekening gestort. Bovendien kunt u bij een aankoop met PayU tot 30 dagen na uw bestelling betalen. Zonder extra kosten of registratie.

Betaling door  Overschrijving  - De betaling dient te geschieden op onderstaande gegevens. Wij zullen u het rekeningnummer meedelen in de e-mail ter bevestiging van de aanvaarding van uw bestelling. U kunt de overschrijving online doen, op het postkantoor of bij de bank. Zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven, beginnen wij met de verwerking van uw bestelling. Vermeld uw bestelnummer in de titel van de overschrijving om de verwerking van uw bestelling te bespoedigen. De verwerkingstijd van de bestelling hangt af van het moment waarop de betaling is bijgeschreven. Afhankelijk van de bank duurt dit meestal tot twee werkdagen.

Rekeningnummer/IBAN:  PL91249000050000460015398605
Naam van de bank:  Alior Bank
SWIFT(BIC):  ALBPPLPW
Adres van de bank: Alior-bank; Łopuszańska 38D; 02-232 Warschau; Polen

PayPal - Indien de klant kiest voor de betalingsmethode PayPal, wordt de betaling verwerkt via de betalingsdienstaanbieder PayPal (Europe) S.à rl et Cie, SCA, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg en de bijbehorende gebruiksvoorwaarden, die te vinden zijn op www.PayPal.com worden gevonden, verwerkt:  https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/ua/useragreement-full . PayPal betaling wordt gekenmerkt door een zeer laag risico aan de kant van de koper, aangezien de klant de aankoop kan annuleren tijdens de verwerking van de bestelling en het geld onmiddellijk wordt teruggestort. Vanwege de hoge operationele kosten van deze betaling behouden wij ons het recht voor de koper een extra vergoeding van 3% van de orderwaarde in rekening te brengen.

 

omhoog
×

VAT ID not verified in VIES!

Winkel is in weergavemodus
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl