Levering: Prijs en Tijd

Afhankelijk van de hoeveelheid en het gewicht van de bestelde producten, de gekozen betalingswijze en uw eigen voorkeuren, kunt u een van de verzendmethoden kiezen.

De snelste en veiligste:
Koeriersbedrijven: De levering geschiedt door professionele koeriersbedrijven, Dachser Intelligent Logistics en General Logistics Systems - GLS. Kiezen voor een koerier betekent gemak en de zekerheid dat uw bestelling op tijd en tegen een betaalbare prijs wordt geleverd. U ontvangt ook een link naar een pagina op uw e-mailadres waar u voortdurend de locatie van uw zending kunt controleren.

Houd er rekening mee dat de leveringsvoertuigen niet standaard zijn uitgerust met technische middelen zoals liften of kranen. Het lossen van de zending behoort niet tot de essentie van de prestatie onder de vervoersovereenkomst en de besteller is verantwoordelijk voor het lossen van de goederen bij levering.

Verzendkosten:
Het type en de prijs van de levering staan in de onderstaande tabel.

Verzendmethode

Vooruitbetaling

Levertijd

GLS 2,5 kg tot 120 kg

5,05 tot 121,31 EUR (Nettoprijs)

6 Werkdagen

Dachser 30 kg tot 5 T

97,96 tot 1 199,14 EUR (Nettoprijs)

6 Werkdagen

FTL (Volledige vrachtwagenlading) tot 24 T

707,64 EUR (Nettoprijs)

6 Werkdagen

 

Levertijd:
De levertijd is 6 werkdagen na betalingsbevestiging. Direct na uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. Wij houden u via statuswijziging op de hoogte van de voortgang van de verwerking. Na bevestiging van de betaling verandert de status in "In behandeling". De totale tijd is hierboven uitgelegd:

Datum van ontvangst van het pakket = datum van voorbereiding voor verzending + levertijd

De verzenddatum hangt af van de beschikbaarheid van de producten en de gekozen betaalwijze. Betalingen via bankoverschrijving duren het langst om te verzenden, omdat we wachten tot de betaling is gecrediteerd voordat we het versturen. Andere betalingsmethoden worden onmiddellijk verzonden.

Beschikbaarheid van de producten:
We proberen onze voorraden altijd hoog te houden. Alle producten zijn in grote hoeveelheden beschikbaar. Mocht een product echter om wat voor reden dan ook niet op voorraad zijn, dan informeren wij u per e-mail.

Als u meer dan één product bestelt, wordt de verzendtijd voor de hele bestelling aangepast aan het product met de langste verzendtijd.

omhoog
×

VAT ID not verified in VIES!

Winkel is in weergavemodus
Bekijk de volledige versie van de site
Sklep internetowy Shoper.pl